Uw zorg in goede handen

Minder zorgen met het derdebetalersysyteem

GCV Thuisverpleging Karlien Vervoort-  BetalingenBetalingen en een rompslomp aan administratie, wanneer u herstellende of ziek bent wil u er zo weinig mogelijk mee te maken hebben. Daarom werken wij met Thuisverpleging Karlien Vervoort in de regio van Berlaar, Putte en Heist-op-den-Berg via het derdebetalersysteem. Informeer bij onze verpleging aan huis over de werking.

Via het ziekenfonds

Om het derdebetalersysteem toe te passen, werken wij samen met uw mutualiteit of ziekenfonds. In praktijk betekent het dat wij het tarief van het ziekenfonds ontvangen. Op die manier moet u zich niet bezig te houden met het betalen. Alles verloopt rechtstreeks via de mutualiteit en u heeft meer energie voor een voorspoedig herstel.

Met doktersvoorschrift

Om van dit handige systeem voor de betalingen te genieten, hebben wij van u wel een doktersvoorschrift nodig. Ook een klever van uw mutualiteit en identiteitskaart zijn nodig om het dossier in orde te brengen. Wanneer wij deze documenten hebben, hoeft u zich van niets meer aan te trekken en starten wij meteen met de verpleegkundige zorgen.

Contact

De patiënt, zijn herstel en zijn verzorging staan steeds op de eerste plaats bij Thuisverpleging Karlien in de streek van Heist-op-den-Berg. Van de administratie tot een verzorging op maat, bel ons vandaag nog. Wij komen graag langs om u te helpen.